sâmbătă, 12 august 2017

Discurs argumentativ : Relatia dintre constrangerile sociale si trasaturile de caracter individuale in dobandirea libertatii

                Constrangerile sociale nu ar trebui sa afecteze libertatiile individuale sau trasaturile sale de caracter. O persoana este mult mai constransa de legile naturii decat constrangerile sociale.
                In primul rand , individul este liber sa isi manifeste trasaturile de caracter atat timp cat nu deranjeaza alte persoane . Spre exemplu , in atingerea unui scop , care il si pasioneaza , ar trebui sa implice cat mai mult din trasaturile sale.
                In al doilea rand , constrangerile sociale sunt create si de individ , fara ca acesta sa existe. Parasirea zonei de comfort ca indeparta o parte din constrangerile creeate de mintea individului.Spre exemplu distrugerea barierelor mentale care e limiteaza permit si dobandirea libertatii si eliberarea spre a realiza si a duce la capat visele personale. Discursul public care necesita putina pregatire inainte si respectarea anumitor reguli de tinuta si de vorbire.
                In concluzie , constrangerile sociale nu ar trebui sa afecteze individul in dobandirea libertatii sau orcarui alt scop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu